onsdag 12 augusti 2009

trötter


borde ligga i sängen och prata i sömnen redan, men det finns ingen ork till det just nu. vill väl inte vakna upp till en ny skoldag imorgon.
hursomhelst, började fundera idag på denhär sommaren och vad jag har gjort, vilket är ungefär lika med ingenting. har för det första varit aaalltför lite med min kärro (till vänster på bilden (ja, jag har laddat upp en bild. typ enda jag har, men.)), och nu har hon flyttat tillbaka till sitt studieliv i vasa igen. blä. dessutom har jag varit på stranden sammanlagt fyra gånger, varav två var med familjen, jag har simmat två gånger, varav två med familjen, och åkt som längst till Vasa! what? mera då? arbetat. och det var min sommar.
läste igenom en gammal blogg där det stod "...i sommar tänker jag iaf leva...". så går det när man skjuter upp livet helatiden antar jag. men jaja, finns ingenting att göra åt den saken mera. i september åker jag ju (med 100 procents säkerhet) till frankrike, tyskland och italien med syster! fyller dessutom om en och en halv månad.
kanske det inte behöver vara sommar för att man ska kunna leva ändå.
okej, nu flummar jag bara. next: sängen.
ha de bra och LEV!

skoltrött

har varit två dagar i skolan nu och plötsligt är allt precis som det var innan sommarlovet. har samma ofeelis och allt. nåja, tänker iaf fixa det. kommer ju flytta till egen lägenhet någongång inom två månader så jag hoppas saker och ting med skolan ska ordna upp sig då.
frågan om hur länge jag kommer behöva gå i gymnasiet för att få fixat alla kurser har ju kommit upp med jämna mellanrum, men nu, äntligen, har vi det slutgiltiga svaret; tre och ett halvt år. och är ju på tredje året nu, så det är lugnt. har hela sommarlovet trott på fyra år, men nejdå.
jaja, två dagar kvar av denhär veckan då. inte länge det.