måndag 28 september 2009

mörker

Hur kan man inte vara rädd för mörkret?
Allt jag ser när jag är ut och röker mitt i natten är trappan, inget mera. Och den syns inte ens speciellt bra.
Tänk bara, den där feta, blodiga kärringen ur REC som klöser och biter skulle hur bra som helst kunna sitta bredvid mig utan att jag ens skulle se henne (Eller hon i slutet av den filmen! Inte "hon", det!). Och jag är säker på att hon/det gör det varje gång det är mörkt också. Hon/det, Chucky, Halloween-killen, zombier, monster och allt möjligt. Det är äckligt. Och det är ju klart att jag skulle kunna ha på lampan där ute, men då ser jag bara typ två meter längre fram medan precis alla andra ser mig.
Nog om det kanske. Klockan är tolv nu så jag borde väl gå och sova.
Godnatt!

Knärrar

Jag bara knärrar idag, är irriterad och vet inte ens varför.
Och så är det ju typ -40 grader här hemma så jag är närapå att frysa ihjäl. Men jag tror de har fixat det idag så kanske jag klarar mig. Hoppas jag.
Jag skulle inte ha lust att klaga ännu mera, men jag tänker ändå göra det. Fick bara fem timmars sömn inatt så jag är helt sliten nu. Kanske man skulle sova, pikilite bara, en timme eller så.
Ja, nånting roligt då. Det är inte speciellt länge kvar till December nu, yeey!
Haha ja, jag och Ida gick till SKV (mäklarbyrå med hyreslägenheter) idag, men vi stod bara innanför dörren ungefär tio sekunder och stirrade rakt framåt och visste inte vartåt vi skulle gå, så vi gick och kollade skor istället. Kör nog på det där med annonsen så jag slipper pinsamheter. DÄR var ett till exempel på "grejen med mig" som jag skrev om för en stund sedan. haha.
nu drar jag. blir antingen tv eller sängen nu en stund.

KOLLA vad tjock tröja, och ändå fryser jag. det är usligt.

hemma

Nu är jag hemma efter en inte speciellt lång skoldag och sedan en timme i stan med Viki, Viki och Ida. Och så är Mela påväg hit nu för kaffe och genomgång av läxan (hörde ni dedär andra? awesome!).
Jag får uppdatera och skriva om något lite roligare senare idag, när jag har mer tid. bråttom bråttom. fast inte egentligen.
ha det bra då alla.