söndag 6 september 2009

gammalt

jag borde ligga i sängen och sova, men fastnade vid datorn när jag började läsa igenom min gamla blogg. kom fram till att det är otroligt hur mycket saker och ting har ändrats utan att jag ens har märkt det. jag har mått otroligt dåligt i flera år och trodde att jag gjorde det ännu, men jag känner inte igen mig i domdär gamla blogginläggen längre.

"Nobody would believe the shit that happens inside my head
it's haunted.
Jag är tillbaka på square one och tog tydligen med mig mitt huvud, min mage och min ork/lust igen.
Har kommit fram till att en del mänskors liv är som en linje, på vilken man åker och har hela livet framför sig, förutbestämt, men med nya upplevelser och känslor för varje dag som går. mitt liv är nog mest som en cirkel, jag upplever samma saker om och om igen, med jämna mellanrum. de upplevelserna får mig att må lika dåligt varje gång.
efter att ha kunnat konstatera det återstår bara frågan
hur bryter man en cirkel?"

"jag vet ingenting och kan därmed inte försöka göra saker bättre. jag kan inte ens identifiera mina känslor. rastlöshet, missnöje, ångest? only god knows."

"var ti sjukuse idag och fick äntligen recept på sömnmedicin. tog även nå blodprov, men de vet ja ännu int nånting om. idag ska ja senare på ett möte, och att döma av det jag har hört kommer det bara bli som ett slag under bältet. hårt."

"nu har ja ännu en jobbig vecka framför mej me denhär jobbiga skolan.
med jämna mellanrum dyker det upp ett frågetecken i mitt huvud som påminner mej om dessa tre gymnasieår, som jag troligtvis aldrig kommer ha nytta av. jag behöver inte denna utbildning. men nu e de lite för sent att gör nånting åt de, så ja får försök ork med bara. som alltid förr."

"har int alls lust me nånting längre, ser ingen poäng i det. hur som helst måste jag skriva nå skolarbeten nu. usch för det. "

"och mitt huvud är helt seriöst på väg att spränga, funderar alltför mycket på alltför mycket. en del slutsatser har jag ju iaf kommit fram till. en del viktiga och en del helt onödiga."

""depressionen" hade sina fördelar, eftersom att jag uppskattar allt så mycket mer nu.
så hang in there, it's gonna happen. "

alla de inläggen plus många andra är från förra året och något från dethär året. jag censurerade visserligen, men ni förstår ungefär. det är otroligt hur det kan ändra sådär bara. aja, jag klagar inte.

update

åh, glömde ju det ungefär viktigaste i förra inlägget, nämligen Thomas Sundström (med ursprung i västerby var det väl!?) som än en gång fixade mej hem, och från Vasa denna gång då. Tack till honom!

perfekt

kom hem från vasa för sisådär en timme sedan. tillbringade hela helgen där och det var helt perfekt, för att underdriva. det är nästan lite synd. tack till dem som bidrog till det iaf. ni vet vem ni är.
nu har jag massa hemuppgifter som borde tas itu med. huh, snart.