torsdag 18 november 2010

GISSA vad jag gör!?


Mitt kök är en mess.
guten Morgen! ja, jag tvingade mig själv sova ända fram till för en halvtimme sedan. och mattan drogs just bort från under mina fötter (jag råkade kippa vatten på den), så här sitter jag och fryser för det kalla trägolvet. flunssan får i varje fall något att gå lös på.
hur jag ska orka göra absolut ingenting hela dagen lång har jag keine Ahnung om, så jag kommer att räkna en mycket energidrivande storstädning till ingenting. jag lämnar ju inte lägenheten iaf.
för övrigt har jag börjat fundera på hur jag ska lära mig tyska. det bästa sättet vore väl att lära mig den lätta grammatiken från lillasysters högstadietyska-häfte, och sen låna en bok och dunka in meningar, en åt gången. det blir nog inga problem.
nu ska jag äta vindruvor.
Auf Wiedersehen!
Jag är sjuk. Mot min vilja. Det händer sig inte ofta.
Jag prövade på ignorans; det förvärrade allt, jag prövade att sova; det smakade dåligt men förbättrade mina magmuskler, jag prövade att faktiskt ge med mig; det gav flunssan frihet att springa omkring, jag prövade ignorans igen; blev tvungen att smaka på jägermeister samt skada mitt bäckenben.
det där var bara exempel, så nu ger jag mig. tänker bädda soffan med fräscha sängkläder, ladda ner nya tv-serier och bara ligga här fram till fredag. på fredag har jag nämligen planer.
jag har annars kommit på ett nytt sätt att hålla mig sysselsatt, då jag inte har ett jobb ännu. obsessions stjälper ju mer än de hjälper, som jag väl har lärt mig nu.
Jag ska börja med något jag kallar en veckoplan. denhär veckan ska jag få klart skoluppgifterna, nästa vecka ska jag lära mig tyska, veckan efter ska jag banne mig hitta ett jobb. och så vidare. italienska är också en prioritet. (jag har stora krav på mig själv. tror verkligen att jag om två veckor kommer att kunna flytande tyska, som jag bara själv har lärt mig.)
nu ska jag inleda min 35-timmars sömn. Wish me luck.