lördag 21 maj 2011

Jag är väl medveten om det faktum att jag delar med mig ALLTFÖR mycket idag, men det skadar knappast någon fysiskt, så HÄR:

BEST EVER

Judgement Day

Jorden kommer tydligen gå under om 30 minuter, så mitt wtf-inlägg kommer inte en sekund för tidigt.
Jorden kommer inte gå under. Ifall någon undrade.
Vad som stör mig mest är alla, ateister främst, som tror på en senil gammal mans förutsägelse. Han påstår sig ha studerat bibeln hur länge som helst, och efter första misslyckandet nu dragit ut datumet 21 maj, KLOCKAN 18:00, ur bibeln.
För det första, hur kan ateister vara så livrädda och argumentera med att det inte bara är lösryckta antaganden, utan faktiskt grundat på bibeln? Någon annan som ser problemet? Jag säger samma till er som jag sade till Bruno Mars; håll dig på en linje, människa! Trovärdighet är mycket.
För det andra, någon som har studerat bibeln så flitigt kan inte ha missat hur det klart och tydligt står att ingen kan förutspå domedagen, utan att den kommer komma när ingen misstänker det. Något i den stilen åtminstone.
Tråden är invirad till kaos och pusselbitarna är från flera olika askar. Men låt oss inte haka upp oss på petitesser. Harold Camping verkar ju trots allt vara en förståndig falsk profet vars ord man åtminstone nästan kan urskilja.

Det är möjligt att jag har klockslaget i finsk tid fel, men poängen ändras inte för det.
Vet ni vad jag skulle uppskatta? Ren, skär och äckligt brutal ärlighet. Fast sen bara till en viss grad, så jag skulle ju kunna formulera om det där. MEN det har jag inga planer på att göra.
Alltså i den bemärkelsen att allas kort borde vara fastklistrade i pannan. På så sätt skulle man slippa allt drama som att gå omkring dem innebär, och allas intentions skulle vara rena oavsett hur orena.
Så tycker jag.
Bussresan hem igår var inte så förfärlig med min beloved Ellen Kackur sittandes bredvid mig, cracking mig upp. Jag ska definitivt skriva ner alla hennes genialiska citat i en bok i något skede, och om inte annat så ge den till henne i födelsedagspresent. Eller spara den till bröllopspresent, hehe. Min blogg är ändå rätt rumsren, så jag bjuder här bara på ett sheer fact som hon påstod igår "I don't do awkward, I do AWESOME". Det var det.
Imorgon ska jag och FISKA! Med Ellen och Kim. Jag har i över två års tid tjatat på att jag vill ha en båt, och fiska eller köra eller vad man än gör med den. Det har blivit helt absurdt egentligen, bara för att jag inte nångång sluppit. Men nu ja!
(Jag slår vad om att jag inte kommer orka mer än tio minuter)