onsdag 14 oktober 2009

Onsdag

Jaha, kom på idag när jag satt vid en strand och pratade med Mela att det ju är höstlov och jag har inte fått gjort någonting! Suttit framför teven eller datorn med sköna kläder dagarna i ända. Och jag som hatar sköna kläder. Jag är en sådan som väljer snyggt framför bekämt, som kämpar på sig högklackat med snörning för att gå ut 10 meter till studsmattan och ta av sig skorna där, hoppa fem minuter och sedan kämpa på sig skorna igen bara för att gå in och ta av sig dem (ja, det har hänt, ett flertal gånger). Vad har hänt? Varför bryr jag mig inte nu?
Ojdå, kom lite off track där, det var ju inte det det här inlägget skulle handla om. Det skulle handla om att det blir utekväll med Gaius och kanske Ida och Felicia ikväll! Ida och Felicia hade iofs det i Vasa igår, men jag ska ändå försöka få med dem. Det är ju höstlov och lill-lördag!
ojoj, det här blev flummigt.
Nu ska jag dricka mera kaffe.

P.S. I LOVE YOU

Sitter och lyssnar på låtar ut filmen P.S. I Love You. Det är nog ingen favoritfilm, men jag älskar hela idén med den, och det är en av de få filmer som faktiskt får mig att gråta. Dessutom ääääälskar vi Gerard Butlers dialekt!
Låtarna här under gör inte filmen sämre direkt, så sköna. Kolla in dem.
Love You Till The End
If I Ever Leave This World Alive


Annars ingenting nytt. Vaknade sent idag men har redan druckit litervis med kaffe. Jag gör det för att jag inte ska springa i köksskåpen helatiden.
det var det.