lördag 9 juli 2011

update: argh

Screw it, det är för kvavt för att orka tänka. Jag skiter i det och drar. Vart syns troligtvis senare. TA.

Due to det ruggiga vädret innefattande regn i tusen kils per sekund, fuktigheten och, aldrig att förglömma, åskan sitter jag nu inne i Vikarholmen och letar inspiration. Bortsett från en snabb visit till kära pappsen tidigare är det mer eller mindre allt jag har gjort hela dagen. Inspiration finns att fås, men så måste man ju anpassa det till vädret också.
Planen för kvällen är film för halva slanten och mingel tillsammans med Ida vid någon av de lokala krogarna O'learys eller Netti för andra halvan. Jag tror jag kommer stänga ögonen och låtsas att fuktigheten ger mig tillåtelse att visa ben, och sedan göra det tillsammans med en skön långärmad, förhoppningsvis stickad om det finns i utbudet, tröja. Jag får ta och uppdatera om resultatet senare. DETTA BLEV JU INTRESSANT FLUM.
I brist på något, really, att säga kan jag bjuda på ytterligare en bild från Versace for H&M-kollektionen. Check. The. Shoes. (!) För skorna är det enda jag är riktigt taggad för ännu.

Flight of the Conchords

Blev nyligen upplyst om dessa två killar från Nya Zeeland, lite efter alla andra gissar jag. Men hur awesome på en skala!? Serien har jag ännu bara sett några avsnitt av, men diggar dem hårt.