söndag 8 november 2009

redan imorgon är det måndag. deprimerande. jag tycker inte speciellt mycket om söndagar, men just nu skulle det väldigt gärna få vara söndagen den åttonde november 2009 klockan 23:41 hur länge som helst. eller en vecka ungefär. det är för mycket som ska göras som jag inte har någon ork till. finns det någon lösning på detta problem då?
nejdå, nu är klockan 23:42, så tydligen går ju tiden framåt ännu. man kan väl inte åstadkomma speciellt mycket med bara viljestyrka trots allt.
och nu jag måste gå och lägga mig så jag orkar med imorgon och fortsättningen.

farsdag

Nu har jag varit duktig och bakat farsdags-muffins (om att vispa pulver med vatten och olja och slänga in det i ugnen med formarna som kom med kan räknas som att baka). Då skulle det vara att slippa till pappas bara, men tydligen är det någon jätteviktig ishockey-match på som brorsan bara måste se förrän vi åker.
Orkar inte skriva om igår heller, det är så uttjatat och bara samma sak helatiden. det var halvroligt, och vi lämnar det på det.
Nu ska jag spela upp mig i Bejeweled Blitz, har blivit jättedåligt på det. Typiskt, en till sak som jag suger på. Jag behöver något som jag är bra på ju! Dumma.

godnatt!

Hmm, blev nog lite lame kväll. nyktert var det iaf. klockan är mycket så jag orkar inte skriva om det just nu. imorgon!
godnatt då alla.