måndag 2 november 2009

Jag drömmer så konstigt nuförtiden. bläddrar alltid igenom mina drömmar i huvudet när jag vaknar, och det tar faktiskt tid numera. dessutom är det så konstigt, jag drömmer om människor jag knappt känner, sådana som jag inte ens tycker något om för att jag känner dem så dåligt att jag inte har någon uppfattning om dem. och ofta när jag går i stan eller i skolan kan jag se en människa som jag inte ens vet namnet på, men vet att jag har drömt om. aja. ni bryr er säkert jättemycket om det, haha.
aaanyway, ida flyttade till egen lägenhet igår så jag skulle vilja paya henne ett visit. ska ringa henne senare. hmm. ja, lönen har ju kommit in på kontot idag. äntligen. dock räcker den ju inte speciellt länge med tanke på mina utgifter.
det var bra så.
DÅLIG UPPDATERING.
Spenderade största delen av gårdagen med pappa, brorsan och hans roliga vänner. Vi kollade en rätt bra film där också, the tournament.
Och idag har jag jobbat på presentationen till etikarbetet med mela och kollat the devil wears prada. jag förstår inte riktigt varför jag tycker om den filmen så mycket, det var typ fjärde gången jag kollade den nu.
Aaanyway, blev lite flummigt det här men tänkte bara dra en snabb uppdatering före jag går och lägger mig.
Hörs imorgon.