torsdag 31 mars 2011

nostalgi del 2

Grävde fram en massa roliga foton då jag ändå var igång. Det är dålig kvalitet, och knappast speciellt intressant, men skitskoj ändå.


Julafton hemma i Edsevö. Jag, Pontus, Dancko och David.

Dancko och jag på stranden i Bosund.

Söta på en random villa.

Högstadiet, jag och Viktoria var luciakandidater.

Jag var en mess i högstadiet.
Det finns inte mycket som slår nostalgikickar. Sökte efter mitt ritblock från första gången jag gick första kursen konst i gymnasiet och kom i kontakt med ett friskrivningshäfte från lågstadietiden. Några utdrag:
"Jag skulle vilja bli en författare eller djurskötare för det är så roligt att ta hand om djur och skriva böcker. Jag har skrivit ungefär två böcker. Jag kanske också skulle vilja bli skådespelare" - WHAT? Dom böckerna vill jag läsa!
"Vi delade in oss i två grupper, som tur kom jag inte i Viktor Ahlskogs grupp" - Jag var nämligen kär i honom.
"Först gick vi på muserium och sedan for vi på restaorang" - ahah, jag dör!
Idag känns det som att jag vill vara produktiv. Klockan är bara nio så jag har ju all tid i världen på mig. Ska kickstarta morgonen på riktigt med en Herbalife-shake och ett träningspass nu, och sedan ska det städas och fixas inför helgen. Dessutom känner jag mig kreativ, ska testa sätta mig ner med ett ritblock och en blyerts och se vad resultatet blir. Jag skulle gärna ta upp på det intresset igen, men tajmingen är ofta för viktig. Vi ser.
Och ikväll ska jag spurguöla med Felicia. Hoppas på goda nyheter från det hållet, hihi.