söndag 2 maj 2010

Det var väl över en vecka sedan mitt senaste inlägg kom upp, och det har jag faktiskt fått klagomål om (tack för visat intresse, folks), så nu är det väl tid på att skriva ett nytt.
Saker och ting are looking up (yes, min förmåga att hålla det svenska språket rent är fortfarande ungefär icke-existerande), på alla fronter. Om precis en vecka borde jag ligga i min nya svinsnygga lägenhet och skriva om hur underbart jag har det, samt klaga på hur min ekonomi ännu inte tillåter alla köp jag vill göra (för let's face it, jag är människa; jag blir aldrig nöjd). Hyreskontraktet blev påskrivet förra veckan, så nu finns det inte längre plats för second thoughts eller inblandningar av totalt oberoende, naiva människor, thank god.
Annars trivs jag. Vad mera vet jag inte. Men jag ska försöka uppdatera mera, bara min hjärna nångång skulle förstå att inte stänga av direkt efter fem. Sömn kanske gör det.
Och som avslut på en rakt igenom genialisk blandning av ord, bokstäver och stavningar, ämnade att utgöra någon slags mening, ska jag bjuda på ett citat av allas vår Einstein;
"only a life lived for others is a life worthwhile".
Word!