fredag 16 oktober 2009

LOVE

Såja, nu var man utvilad. Vaknade så sent som halv tre och började dagen ordentligt med en stor kopp kaffe och "storstädning" av delar av huset. Har lite pipi mage nu, men annars är allt bra.
Gårdagen då. Det var jag, felicia, ida och gaius där en stund. Vi hade otroligt skoj vid netti, där vi klåpade lite och skrattade mycket, haha. Sen klockan två när vi var påväg hem gick vi förbi diiva och bestämde oss för att kika in och se vad inträdet var, vi slapp in gratis, så där stannade vi till klockan fyra, mötte trevliga människor, sjöng karaoke och hade feelis. Spontant är alltid roligt, då man inte har några som helst förväntningar så det inte kan misslyckas.
Aja, ikväll blir det Idol-mys. Ska ju arbeta imorgon också, yaay. Jag tycker faktiskt om att arbeta, att göra något och vara till nytta, och dessutom få betalt för det, wow. hehe.

och jag ÄLSKAR min kärro! av ett flertal olika anledningar. Här kommer två av dem:
A) hon var världens sötast och gav mig ett armband i födelsedagspresent där det står "To My best buddy" och mitt datum ingraverat på ett hjärta. (ni som kollar friends förstår det roliga i det också)
B) Jag får köpa hennes Balmain skor från Chapnlle! Min lycka just nu går inte att sätta i ord. De skorna är perfektion i fast form. Det är konst, inget annat. BALMAIN SKOR <3

KOLLA!


Denna sjukt tuffa t-skjorta är av märket James & Marilyn och det var kärlek vid första ögonkastet kan jag lova. Jag vill ha den, och jag vill ha den nu! Skulle gärna få sitta lite löst, så i storlek M kan jag ta den. Tack!

godmorgon / godnatt!

Kom hem klockan åtta imorse efter en timmes sömn, så nu är jag helt slut.
Hehe, blev lite senare än vi hade tänkt igår, men roligt var det! Jag kommer troligtvis berätta om det sen, när jag är lite mer utvilad.
Ja, nu orkar jag inte längre. Ska lägga mig ner och läsa en bok och se om sömnen orkar komma ikapp mera idag.

random bild. Jag liknar mig inte ens tycker jag. Något att vila ögonen på iaf, inte för länge dock.