fredag 2 december 2011

on weekends

Känslan att vakna upp på en fredag, med fem timmars jobb framför sig och det fyrdubbla bakom sig, är helt otrolig. Känslan att efter dessa fem timmar komma hem till planlöshet och helg är dock en annan sak.
Oavsett hur många koppar glögg jag dricker eller ljus jag tänder så är planlösa fredagskvällar aldrig så sköna som de borde vara.
Men efter veckan som varit vet jag att helgen sitter bra, trots att jag kanske inte känner av det. Mycket har förlöpt och jag har just och just hängt med. Så tillfälle att kontemplera, thank you very much.

Jag har annars funderat rätt mycket på mitt boende på senaste tiden. Eller rättare sagt min avsaknad av det. Visst fungerar mitt nuvarande arrangemang, jag är nämligen lite all over the place som människa också. Men ett eget klädskåp, skrivbord och ställe att komma hem till vore inte helt fel.
Grejen är bara den att jag behöver med hundra procents säkerhet veta att risken för att någonting ska gå fel de närmaste månaderna i så fall är lika med noll. Och jag menar noll. Jag måste bara fundera mera.
...Allt detta för att jag blev avundsjuk då mina systrar städade och pyntade sitt rum.