tisdag 13 oktober 2009

...

Jag har tydligen alltför många tankar idag, så därav de otaliga inläggen.
Nu har jag kommit på att jag inte vill leva i vetenskapens tid.
Jag vill inte ha bevis, jag vill kunna tänka och tro fritt. Jag vill kunna tro att "eko" är en osynlig, irriterande människa som står och ropar tillbaka allt man säger, inte att det är ens eget ljud som reflekteras med så stor fördröjning att man hör det som ett separat ljud. Jag vill kunna skapa egna uppfattningar utan att bli bemött av "det är vetenskapligt bevisat", bara för att det är roligare så.
Oberoende vad man kommer med för påstående finns det bevis som säger emot det.
det var väl det.

FYI

tänkte lägga in ett FYI här som sista inlägg för dagen.
Jag hatar kritik, både negativ och konstruktiv. Jag behöver det inte.
Så om ni nångång tänkt kommentera någonting om mig, vänta tills jag gör det perfekt och berätta det då istället för att kritisera när jag gör det fel.
Annars kan det hända att jag överreagerar lite. Det är inte sådan jag vill vara, det är sådan jag är.

shit

Hur vi lever, hur vi tänker, hur vi handlar. Det ligger i vår natur.
Vi är för olika för att fungera tillsammans, men ändå är det bara tillsammans vi fungerar.
Varför tänker jag såhär nu då? Hur kom jag in på det här nu? Det ligger väl i min natur.
Jag tror dumma/enkla människor har lättare att njuta av och verkligen leva livet.
Fråga inte, allt jag skrev är förenklat. Det är inte meningen att det ska makea sense.

fel fel fel

Nu känns det som att nånting nånstans är väldigt fel. Det liksom kliar i fingrarna och sticker under huden, och käken spänns av egen vilja. Jag känner mig hjälplös och rastlös, och jag kan inte sätta fingret på vad det beror på. Jag har inte en blekaste aning.
Konstigt.

funderar

jag tror att jag är en sån som funderar massa och kommer fram till massa svar, men inte nöjer mej med något. den tanken är ett svar, på sätt och vis. om jag inte med säkerhet vet om det är så, då är ju svaret rätt. det faktum att jag tvivlar förstärker påståendet, eller svaret. men nu när jag har kommit fram till det då? då ändrar det ju på saker och ting.
haha, intressant inlägg, javisst.

äsch då...

äsch då, vaknade alltför sent och nu känner jag mig bara äcklig.
Hanna skulle hit på kaffe idag, men ja har ju ingen telefon här hemma, glömde den vid pappas. Kanske hon förstår att klampa in hit då bara. Får vänta och se.


sådär snygg är jag idag. PLUS att jag har systers mjukisbyxor på mej.

sömn

Jag kan inte sova!
Låg i sängen och vred och vände på mig i en och en halvtimme utan att så mycket som gäspa en enda gång. Blev trött på det så jag gick upp och satte på datorn för att se om älskling var inne, men nej. Spelade lite bejeweled blitz men fuckade upp nacken istället för att få något nytt rekord.
Nu måste jag iaf vila min stackars nacke, så nu är det lite av ett måste att paya sängen ett nytt visit.
sömn sömn sömn sömn sömn. KOM!
int bits jag ju.

misslyckat

Jag satte mig ner ikväll med penna och papper, helt inspirerad, motiverad och hade visioner som bara den. Jag satt kanske tio minuter och kom sen på att jag hatar uttrycket "övning ger färdighet". Jag vill ha perfekt och jag vill ha det nu! Kanske var det därför jag gav upp för två år sedan. Kanske är det därför jag alltid ger upp.
Imorgon ska jag vakna tidigt och sätta mig ner igen med papper, penna och en kopp kaffe, och inte sluta förrän jag är nöjd.
Det du!
Nu säger jag bara godnatt.