tisdag 15 november 2011

on The Very Best of Versace for H&M

Kollektionen, ja. Den efterlängtade kollektionen. Jag hade visst missat mig lite med när den skulle släppas, men nu är den här. Mycket finns att kommentera om, men här under visar jag bara några likes och dislikes. I den ordningen.

Väldigt juligt och julfestigt och glittrigt och härligt och alldeles, alldeles underbart. (VART FÅR JAG FARA PÅ JULFEST?)

...Men sen blev det Hawaii över nyåret.
Inga av dessa två sista eller liknande plagg föll mig ens närapå in i smaken.

"home is where your head is"

Det är nog ett väldigt sant, och väldigt passande för mig, uttryck. Jag praktiskt taget bor i en resväska (really, jag har inte ens ett klädskåp, min resväska har många funktioner), och nu för tiden är mina vistelser någonstans aldrig långa heller. Varje dag förra veckan pendlade jag från Vikarholmen till Vörå, med undantag för de tre dagar jag sov där, och efter den intensiva veckan spenderade jag en hel dag i Vikarholmen innan söndag, och farsdagen, tog vid. Farsdagen till ära kikade vi in till min far i Bosund i någon timme innan vi åkte till F's morföräldrar i Vasa. Räknat med söndagen varade min vistelse där i sammanlagt två dagar, och nu är jag på en snabb visit i Vikarholmen innan jag ännu ikväll åker till Bosund för ett vikariat resten av veckan. Till helgen blir det Vasa.
Jag gillar läget, men det är möjligt att mitt bankkonto är av annat tycke.