söndag 27 juni 2010

Jag kan inte påstå att jag är excited över det faktum att vardagen återigen sätter stopp för friheten (det känns som att jag har använt mig av det uttrycket förr), inte utan att ljuga lite iaf.
Har haft både världens sämsta och världens bästa dag med Ida idag, utan att vi ändå har gjort någonting. Det är väl den här dagen efter-grejen; då man inte riktigt får begrepp om nånting, vad man i efterhand känner om vad som hände och vad det egentligen var som hände, så istället gör man bara det bästa av situationen och skrattar bort misären.
Som ni nu redan troligtvis har listat ut blev det utgång igår, tillsammans med Heidi och Ida. Våran originalplan gick åt stöpet (really?) då vi insåg att Melody inte hade upp, så som vanligt endade jag och babe upp i min lägenhet med lite vin och stora planer. Och självklart gick även de planerna (vilka var de nu igen?) åt stöpet, nu för att vi somnade.
Alltså, to sum up; jag vet inte vad jag vill få sagt.
Men dagens roligaste, som jag troligtvis kommer fortsätta skratta åt hela veckan, var ett citat av Ida från när vi stod på balkongen och hade världens djupaste diskussion. Bådas argument var solida, men Ida tog hem priset.
"Johoppan."
"Nepp snoppen."
ahaha, jag dör. än en gång.
Och ett till citat från helgen, av en person vars ansikte eller namn jag inte minns, som troligtvis fick mig att vrida mig i plågor: "de e som att ja sku va en giraff; du bara dödar mig direkt".