måndag 29 augusti 2011

David nämnde häromdagen att det vore vettigt att investera i en boxningssäck. Då för att nätet här är väldigt instabilt och hålen av knytnävar i dörrarna redan räcker till och blir över. Men det vore vettigt annars också.
...Tills en sådan införskaffas, eller tills jag lämnar nästet igen, får jag bara nöja mig med att ta ut aggressioner genom censurerade inlägg på bloggen. Alltså:
Ens liv kretsar kring en själv. Ens misstag och framgångar är resultat av ens egna handlingar och val, och konsekvenserna är ens egna att ta. Men en delar med över sex miljarder människor på en yta så liten att ett eget liv är näst intill omöjligt. En kommer dagligen i kontakt med en liten del av dessa miljarder, och delar liv med många färre än det, men omkring de få är ett själviskt tänkande inte ett alternativ. Ens liv kretsar nog inte kring en själv trots allt.
Respekten för medmänniskan borde inte vara ett så onaturligt fenomen att detta är andra gången jag stör mig så mycket på bristen av det att jag skriftligt tar upp det här.

Om någon funderar

...om jag har varit i skogen i tre timmar idag eller inte varit i skogen i tre timmar idag, så har jag varit i skogen i tre timmar idag. Och plockat blåbär, kan tilläggas, trots att det inte precis är säsong. Skog nummer ett gav bara en halv liter på en halvtimme, så när vi därifrån åkte iväg på jakt efter bättre och större passade jag på att stampa ner hela halva litern till mos och flyga på växelspaken efter att, säkert i syne också, ha sett en spindel i mitt hår. Skog nummer två, tre, fyra och fem var alla sämre, och gav enbart två liter till, men subtrahera 3 timmar med 60 kils och addera 20 liter för brist på utbud och val av dag sett till vädret, så är det inte så värdelöst ändå. Och jag har hört att jag kommer sova bra inatt för att jag varit ute, så med tanke på bekvämligheten på min soffa är det tillräckligt för att vara värt det för mig. En flytt helst ännu idag skulle vara tacksamt.
En liten länk till, och sen ska jag somna.

I am Nicki Minaj, I mack them dudes up

Helt sluthörd låt, men helt omöjlig att sluta höra på.