söndag 13 februari 2011

Miraklet med mitt plötsliga tillfrisknande resulterade såklart i att planerna om en intim get together lades tillbaka upp på bordet. Spenderade förmiddagen med mamma i Kokkola, och kvällen med tjejerna på bilden här under.

Allt gick bra, hade världens bästa dag, och huvudet var i linje med allt annat. Ända tills Ellen kläckte ur sig "ja just de, ja fyller 19 om några timmar". Det, right there, var första gången ångesten knackade mig på axeln och oroade sig över hur kvällen skulle forma sig (bakgrundsfakta: äventyr med Ellen kan lika gärna sluta på en segelbåt i Atlanten som i en igloo i Larsmo). Kontrollfreak som jag är började jag redan då planera Melodybesöket så detaljerat som möjligt, så att ingenting skulle kunna gå fel. Visst var det annars en bra idé, men felet kom att ligga i att jag inte kan planera för någon annan än mig själv.

Jag går inte in på detaljer, men i helhet var kvällen minst sagt händelserik. Och jag hade faktiskt nästan sjukt roligt. Hoppas bara att tjejen bredvid mig på bilden här ovan kommer ha en någorlunda trevlig 19-års dag. Puss på dig.
Bilderna är Paulinas. Nu ska jag göra saker.