onsdag 21 oktober 2009

shit

Jag skulle ändra på bloggen, men tiden blev knapp så den får vara sådär tills vidare. Åh.

hushållande

Nu har jag äntligen lärt mig tvätta kläder ordentligt, vid 18 års ålderl. I över fem år har jag bara blandat tvättmedel och gott doftande medel och grejer i alla fack, men nu vet jag vilka fack som är till för vilka medel. Lite nöjd med min senaste upptäckt är jag ju nog.
Nu blir det att städa, tvätta och hänga kläder. Blir bjuden på mat ikväll, så det är det inte jag som står för idag. Trevligt trevligt.

...

jag drömde konstigt, riktigt konstigt, inatt. och sov oroligt. jag hade bestämt mig för att köra på sömnmedicin för att jag vet att inget annat hjälper när det är såhär, men ändå tänkte jag "kanske det går bättre idag" när jag gick och lade mig. Och det resulterade såklart i att jag inte fick sömn förrän fyra. dumma ida.
jag orkar aldrig fundera på rubrik mera. det får vara bra med punkter.

fortfarande tråk

Höjdpunkten idag var när jag var i biltvätten med Joachim da bitch och hans svinsvenska bil. Det var tufft.
Annars har jag bara suttit hemma och kollat massa tv-serier och haft det trevligt. Och kommit fram till att jag inte borde kolla The Hills, jag blir bara sur på att alla (seriöst, alla!) kvinnor ser så perfekta ut. Jag gör undermedvetet upp planer på att svälta mig då jag ser det. Det är störande!
Hmm, det var väl det för idag, tråkig som jag är. skola imorgon!

sådär fräsch är jag klockan nästan ett på natten.