lördag 9 oktober 2010

Vi verkar inte slippa till Kokkola trots allt, så Melody is back on the table. Enda problemet egentligen är att det nu är planerat, och alltså har jag åtminstone undermedvetna förväntningar. Men kanske det lyckas ändå (där kom mina undermedvetna förväntningar fram, typiskt). Anyway, det är ju sista gången jag får se Paulina före hon flyttar till Hesa för två månader, så kvalitetstiden i sig är värd nattklubbsbesöket. Vi gör det bästa av situationen.
Färdigflummat nu, vi ses i vimlet. Hehe.
Tjena! Sitter i vikarholmen för tillfället och är taggad som få. Har inte pratat med Paulina ännu idag, men tror nog hårt på Onnela. Väldigt hårt.
Ja, just det, om någon är på väg ditåt är det bara att höra av sig. Här eller på facebook eller på telefonen. Det var allt för nu. Hörs!

en liten dagens, fotat med telefonen så därav kvalitén.
Det bästa sättet att ha roligt är att skippa förväntningarna. Satt hemma och kollade idol med Paulina ikväll, och tänkte just påpeka att jag aldrig mera kommer besöka Melody efter så många väldigt icke-händelserika kvällar där, när Ida ringde och berättade att kvällens tidsfördrivning inte var något mindre än, just det, -Melody. Hakade på direkt eftersom att jag ändå hade så lite att jag bara skulle ha skapat problem att reda ut i brist på annat (that's how I roll). For alltså ut med vetskapen om att det bara skulle bli en annan kväll av dans och dricka, period. Och visst blev det ju mestadels det, men shit vad roligt det var ändå. Varför? Brist på förväntningar. Och så tror jag faktiskt att kvällen tilldelade mig något att obsessa över, eller både en obsession och en tidsfördrivning. Nu får jag alltså äntligen återigen fråga mig själv "vad är nästa steg?", och obsessa över det samt sätta steget till verket. Gotta love it.
Nu ska jag kolla ett avsnitt Chuck (rekommenderas! skitlöjligt och skitroligt tidsfördriv) och sen gå och slänga mig.
Och imorgon drar jag och Paulina till Onnela, om vi slipper. Så om en certain new obsession (hehe) känner för kokkola imorgon är det ju fritt fram. Riktigt fritt fram.