tisdag 19 januari 2010

True Romance

Jeez vad jag tjatat om sömnen, men jag ska tjata en sista gång och säga att jag funderar stenhårt på att vaka inatt igen. Nu är jag klar.
Men jag ska ha städat och kokat och grejat före klockan tre imorgon, då bär det nämligen av till Idas. Vi har inte setts på otroligt länge, så det blir sleepover med mat, film och eventuellt en drink eller två. Nånting ditåt iaf.
Kollade annars True Romance ikväll. Riktigt härlig film av Quentin Tarantino. Jag måste dock säga att jag blev förvånad över rollsättningen. I huvudrollerna fanns Patricia Arquette och Christian Slater, och i bakgrunden nånstans kunde man skymta bland annat Brad Pitt, Gary Oldman, Samuel L. Jackson, James Gandolfini, Val Kilmer och Christopher Walken. Det var lite ovanligt, men fungerade perfekt. Det är trots allt de små sakerna som gör filmen; Brad Pitt's karaktär, Gary Oldman's skådespeleri och Walken's genialitet.
Hursomhelst, man märker när man kollar filmen att slutet är väldigt avgörande för hur bra den är. En vändning av något slag skulle jag ha velat se, men den klarade sig iaf utan klicheér så jag är nöjd. Kanske 8/10. Se den!

Nu ska jag fördriva tiden med något annat. Ha det bra!