måndag 30 maj 2011

Norm MacDonald, igen

En av mina favoritmänniskor i hela världen har än en gång gästat Conan, och chemistryn mellan dem var på topp som vanligt. Klippet ser ni här under. En sannerligen fascinerande människa.

Sluta inte se bara för Norm inte längre är närmast Conan mot slutet. Han stör så härligt.
Jag went public med att jag ikväll skulle kolla Guy Ritchie-favoriterna, och slog läger i sängen med en Makuuni-påse bredvid mig och filmerna Snatch och Lock, Stock and Two Smoking Barrels på datorn i famnen. Efter de timmarna det tog mig att se dem hade jag ännu inte fått nog, utan strosade på Youtube efter extramaterial and what not. GISSA vad jag kom i kontakt med? RocknRolla! Varför har ingen berättat om den? Regissören är samma så förhoppningsvis är så även en del annat, OCH skådespelare som Gerard Butler och Jeremy Piven kan helt omöjligt vara något annat än URBRA!

ska ses!

nattflum

Det är fascinerande hur man i huvudet kan linda in ett faktum, en händelse eller nästan vad som helst till en sådan sjuk grad att det helt ändrar innebörd. Men tänker man inte igenom formuleringarna ord för ord, länge och väl, innan man väljer att oralt häva ur sig dem får man akta sig för sneda blickar och spott i nacken. Ett konstaterande såhär på småtimmarna. (Jag borde verkligen få ett finare kling på mina meningar.)
Hursomhelst, min framtid är ännu inte spikad men ett val har väl indirekt ändå gjorts. Av simpel respekt för omvärlden och människan, hur lite de än gjort sig förtjänt av den (jag är okej med att vara the bigger person), avslöjar jag inget här och nu. Vad jag kan avslöja är dock att det gamla sällan framstår som något innan det nya framhäver komplikationer som "större och bättre" ofta innefattar. Skulle jag tänka på dagens teknik skulle jag välja att sätta "mindre och bättre" inom citationstecken istället, så lite mindre konkret än så är det.
Och där, jag har gjort det igen! Skrivit ett helt inlägg om två helt olika saker, som kanske låter bra i vissas öron om de använder sig av rätta toner och betoningar, men som definitivt inte makear sense. För någon, really.