fredag 22 april 2011

Gårdagens bästa konstaterande: allt är relativt (för jag använder mig ju inte av meningen varje dag ändå). Ljudet i trapphuset, Ellens sinnestillstånd och reglerna för en stirrlek.
Jag slutade jobbet fyra, tog hela sju timmar på mig att göra mig halvt i ordning, bestämde mig för att gå vilse på väg till brändö (innan jag ens kommit till bron), gjorde det i en halvtimme, drack whiskey med ett gäng killar med fyllehistorier på världens svåraste (dock nedbantade) dialekter, blev upplockad av Ellen, drack vin hos henne och begav oss sedan äntligen ut klockan två. Fyra timmar försenade till fashion showen bestämde vi oss för att än en gång strunta i det och vandra förbi Fontana och in till Ollis. Efter det blev det efterfest hos Kim, efterefterfest hos Ellen och vad än som kommer efter efterefterfest imorse. Helt otroligt rolig början på påskhelgen!
Nu befinner jag mig i Vikarholmen med mamma, funderar på bbq men borde försöka slippa tillbaka till vasa för att se till så att min significant other inte tappar bort sig. Hon är, kindly put, lite tankspridd idag.
Egentligen är jag mest i behov av Jakobstadstrakten-människor att fördriva tid med nu. Kan inte allt bara ha stängt denna helg så mina vänner inte skulle behöva berövas på fri tid med mig?
Ne, de kan di int.

Happy

Jag gillar påsken i vasa. En massa folk har rekommenderat den, men ingen har minnen de kunnat motivera det med. Drar hur som helst hem till larsmo när som helst, och återvänder senast till söndag. då ni!

lalallalallallallaa