lördag 13 mars 2010

Jag tror håret har blivit ljusare redan, efter första duschen. Sådär ser det i varje fall ut. Dock lyser ju solen på det så det ser ljusare ut.

Och så försökte jag mig än en gång på en "outfit-bild", lyckat som alltid. Nej. Jag har länge försökt pull off höga jeans och en kort tröja som visar magen lite, men jag tror inte jag är riktigt redo ännu, haha. Ett familjeporträtt kom tydligen med också.

nu ska jag fortsätta göra ingenting.
Jag har haft cravings efter filmen Good Will Hunting ända sen jag och Ida lekte 20 frågor och Ben Affleck kom upp. Det blir alltid krig då jag och Ida pratar om honom, den här gången bildligt; ett blod allvarligt kuddkrig. Det är konstigt att vi annars är så otroligt lika, men har så olika smak på karar (yes, karar). Hursomhelst, filmen är på väg ner nu och ska ses ikväll. Eller imorgon. Vissa filmer är värda att ses flera gånger, så att man inte går miste om några detaljer. Så var det med The Shawshank Redemption, andra gången jag såg den var pappa tvungen att pausa ungefär var femte minut, för att jag bara måste peka ut hur genialiskt allting var.
Anyway. Oj vad flummigt. Ha det gött!
What the hell happened? Jag blev en sorts brunett helt plötsligt. Jag tror det var en adrenalinkick som bestämde färgen då jag var på väg hem gående från stan. Har i varje fall inte orkat bestämma mig för vad jag tycker, så nu får ni göra det åt mig. Jag tål som bekant annars inte kritik för en halv cent, men nu är det bara att köra på. Ärligt, vad tycks?

Snyggare bild(er) kommer nog senare, då jag är snyggare.