fredag 11 mars 2011

Nu är allt jag ska göra gjort, och jag är bored out of my mind. Jag får väl göra det bättre då helt enkelt.



Bara för att jag är så psyched över att bära en vit topp under en vit kavaj. Ett par tighta byxor och snygga pumps till så är jag villig att visa mig på krogen.
Så länge jag kan minnas har jag lidit av världens sämsta morgonhumör. Om mitt alarm har väckt mig tidigare än 10 har jag svurit, stampat med hälarna i marken bara för att, och fräst åt varenda själ som har vågat yttra ett ord innan jag fått mitt morgonkaffe. Men nu är jag helt plötsligt okej med att vakna tidigt. Jag kan till och med ha en riktig konversation med syskonen på morgonen. That's new!
Anyway, utan att förstora det faktum att jag än en gång denna vecka är vaken med andra siffran på digitalklockan formad som en sjua så ska jag bara säga att jag är stolt över mig själv. Inte alls förstorat.
Ikväll vet jag inte vad som händer. Antingen blir det Kokkola idag eller Vasa imorgon. Till Vasa hör så mycket komplikationer, men det har definitivt mer potential.
Och så funderar jag på att färga håret riktigt blondt till sommaren. Ingen tycker om ett blekt mörkblondt. Fast medan jag skrev den meningen kom jag på precis hur mycket jag skulle kunna göra det.

Något i den här stilen är vad jag har in mind. Skitsnyggt till lite längre än min nuvarande hårlängd och ett par grymma brillor. Men så ser jag nog det blekta mörkblonda till en hel del också.
Flum. Bilden är från sommaren/hösten 2009 tror jag.
Nu ska jag köra ett pilatespass.