måndag 3 januari 2011

What I Ate Today/Angående nyårslöftena

Konstig rubrik, men jag måste ju slippa vidare på min stackars lista.
Idag blev det att skrapa ihop det lilla som fanns kvar i matskåpet efter nyårshelgen samt lillasysters stora kalas. Så det blev en röra med pasta, köttfärs och ägg.
Och så rev David just upp en konfekt, så lite choklad därtill. The end.

Angående det nya året och löftena som jag skrev om i ett tidigare inlägg... Jag kan nog anstränga mig lite mer och avge åtminstone ett löfte till, såhär i efterhand. Läste igenom mina senaste ungefär tio blogginlägg igår och lag märke till hur negativ min inställning till allt är. Så jag ska försöka vara mer positiv (jee!).
För att det ska hända borde jag först lära mig att "bara vara" och sluta anstränga mig för att hitta fel, brister och luckor var jag än är. Det är förresten en av anledningarna till att jag flyttar omkring så mycket från stan till olika lägen i Larsmo hela tiden. Jag kan inte bara vara eller bo någonstans med ett gäng människor utan att tappa nerverna på dem. Först iakttar jag dem och direkt jag hittar fel förstorar jag det något fruktansvärt, sedan testar jag dem och när jag ser att resultatet inte är till min belåtelse stör jag bara skiten ur mig på dem tills jag slipper bort.
Så. mera positivt tänkande.