tisdag 22 september 2009

nöjd

nu är jag faktiskt lite nöjd med mig själv då jag har varit på länk, fastän jag inte var speciellt långt. helt otroligt skönt var det hursomhelst. måste försöka ta det till en vana.
nu ska jag kolla lite jackass och sen soooova. jag FÅR inte vänta upp till klockan ett inatt, ska ju vara taggad imorgon.
det var det, godnatt.

hahaha, sa du nöjd!? (ja, jag är medveten om att dethär inte är världens snyggaste bild, men det är iaf en bild)

fy för regn

äckliga, sliskiga väder. regn är bara sliskigt nuförtiden, inte alls mysigt och varmt som det var förr. och jag fick just en känsla av att jag redan har konstaterat det i ett tidigare inlägg/en tidigare blogg, så jag ska inte tjata på om det igen. det är bara extra surt att det regnar just idag när jag hade menat mig ut på länk ikväll, för hur ofta är det jag bestämmer mig för det och faktiskt är motiverad att göra det!? aja, kanske det hinner lugna ner sig lite tills idol är färdigt.
nu var det slut på ledigheten då, men guess what? jag ser nästan (märk: nästan!) fram emot att få fara till skolan imorgon. det är inte dåligt det.
nu ska jag kolla lite Bones.
ha de bra!

Coco Cocoon

Gissa vem som är the face av Chanel's nya kollektion Coco Cocoon!?
Lily Allen! det är ju perfekt. Klicka här om ni vill se alla snygga handväskor kollektionen innefattar och dessutom snygga bilder på Lily.

jag säger som jag alltid säger; varför är jag inte född rik?

tisdag

jag har en äcklig tandkrämssmak i munnen som vägrar gå bort, det känns fräscht i munnen men är inte speciellt roligt när kaffet smakar surt och tandkrämigt. och oberoende hur mycket kaffe jag än dricker smakar det ändå lika äckligt. uh. världens löjligaste i-landsproblem, jag vet. men det stör mig.
aaanyway. fick ingen sömn förrän klockan fyra, eller halv fem, inatt, så jag vaknade inte upp klockan åtta och gick ut på en länk som planerat då heller. IKVÄLL! måste ju sysselsätta mej med nånting så jag inte bara dör bort här.
idag borde jag söka jobb. har ett, kanske två, ställen som jag ska till. jag måste försöka tvinga brorsan att vara chaufför i någon timme.
oj, vad intressant jag är då.