söndag 22 januari 2012

on Katt


Som ni ser på bilden ovan, föreställande Katt med barn och barnbarn, har jag riktigt tråkigt nu. Och jag vill betona att jag betonar riktigt.
Katt är familjens katt, som nog har varit gravid sedan Augusti men ännu inte fött några ungar. Längre leveranstid är nog lika med bättre ungar.
Men Katt ska få ungar, förhoppningsvis senast till sommaren, och jag ska ta Katt 1 och Fanny Katt 2. De ska därpå få egna ungar, Katt 1 a, Katt 1 b och så vidare. Hankatterna ska alltid heta det mamman heter + Junior + ordningsbokstav.
Av någon magisk anledning får Katt och Katts barn alltid två flickor och två pojkar.
Veckan som börjar om två timmar kommer gå snabbt tror jag.
Jag har i medeltal fem timmars jobb varje vardag, och ska därtill uträtta ärenden tjugo kilometer bort, övernatta på tre olika ställen, kaffa med Paulina, Ellen och Ida och sedan orka busa i Vasa i helgen.
Jag borde verkligen börja ta körkort. Det är inte helt sant hur mycket jag egentligen skulle behöva det. Grejen är bara den att jag skulle behöva körkort till att ta körkort, då jag inte precis slipper så långa vägar i veckorna.
Det var min sjunde onödiga uppdatering denna vecka.
Låt nästa börja.
Det fanns inte så mycket jätteroligt på så många sidor trots allt.
Men ett löfte är ett löfte, så i brist på bättre, Meanwhile in Australia...
söndagskvällen är här, och jag är ännu bara inne på mitt femte inlägg denna vecka. Rätt kasst, men jag får 9gagga nu och slänga upp bilder i delar bara, hehe.
F åkte hem idag i tid till valurnan, utan att ens ha åkt pulka med mig. Hmpf.
Men jag klarar mig tills nästa helg, då vi ändå slår på stort och tar med rattkälken till en backe i Vasa.
...Och nu känner jag att det är fullkomligt onödigt att jag dikterar desto mera, då jag ändå inte ens verkar få rätt ord i rätt ordning.