onsdag 2 juni 2010

SATC2

Ja. Ingen kan ju ha missat att Sex And The City 2 har haft premiär (först idag i Jakobstad), med tanke på all publicitet filmen har fått. Och just av den anledningen, och det faktum att många har påstått att den var bättre än ettan, var mina förväntningar skyhöga. Det är lite jobbigt det där, när en film aldrig kommer upp till ens förväntningar, utan bara ligger undan ytan och kippar efter andan, hela långa filmen igenom.
Det var som om de hade tagit personerna ur serien, uppfattat, misstolkat och understrukit personlighetsdragen, och sen spytt ut dem i varje mening och varje liten handling. Och jag har alltid tyckt att serien har varit lite löjlig, men på ett charmigt sett. Filmen var löjlig. Period. Handlingen var dåligt uppbyggd, och på ett flertal ställen var det som om de för att slippa till ett ställe till ett annat, bara hittat på något snabbt i förbifarten och sen struntat i att förfina, för att de ju faktiskt slapp från punkt A till punkt B.
Alltså, all in all; flummig och dåligt uppbyggd. MEN visst var den rolig också. Och modet, som ändå lite har legat i fokus under hela produceringen, slapp upp långt ovanför ytan och liksom flög iväg och bara blew minds.


om man har följt med i serien är det lite av ett måste att se den, men sänk förväntningarna. vilka dom än är.