onsdag 9 mars 2011

En dag i Bosund är som en tarmsköljning för själen. Eller better yet; huvudet.
Kom hem från dagens vikariat helt slutkörd, tillredde en enkel middag och bosatte mig i rummet med datorn och senaste avsnitten Gossip Girl och Desperate Housewives. Totalt utvilad efter det stannade jag i rummet för att läsa bloggar och följa upp sådant man annars aldrig gör tid för. Sen har jag catchat upp med pappa och vi har lagt ner rätt många minuter på att hitta en riktigt bra film som jag kanske orkar bena ut här senare. Antingen 127 Hours eller 12 Angry Men.
...och som bekant tycker jag väldigt mycket om att ha rätt (lägg inte så stor vikt på att wikipedia backar upp mig).
Gårdagens köra-på-för-fullt lyckades inte helt hundraprocentigt. Grunden i allt jag rabblade (hell yes) upp fick jag uträttat, men inte fullt så engagerat som jag kanske hade utlovat/hoppats på. MEN än är det ju bara Tisdag, jag har tid att vara duktig ännu den här veckan. Imorgon och på torsdag har jag till exempel ett vikariat, i samma skola som jag tidigare har varit så mycket. Det blir definitivt skoj.
Nu ska jag spela pikilite Cube Crash (jag har bestämt mig för att världsrekord är nästa, och jag kommer som vissa kanske vet inte sluta förrän det lyckas (detta kommer bli min död)), ta ner senaste Desperate Housewives och Gossip Girl så jag har något att se fram emot imorgon, och sen sova.