söndag 16 augusti 2009

då var helgen över

inte speciellt händelserik dag dehära med tanke på att höjdpunkterna har varit mat och film med familjen. men sånt är ju också bra ibland.
tar en liten paus från hemläxan nu, ska tolka och berätta om ett valfritt konstverk, och efter många om och men blev det Van Gogh's "Starry Night". Så fantasilös är jag.
haha, på tal om ingenting, brorsan står och posar och leker trana framför ögonen på mej. yess!
nu ska jag samla lite mer information om min konstnär så jag får soooova sen.
ha det bra.

sliten

sliten indeed. har funderat helt otroligt mycket idag, och även dragit en del slutsatser, och det är ju inte ofta jag kommer så långt som till slutsatser i mitt tänkande. är dock inte alls nöjd med vad jag efter en väldigt förvirrande, samt helt otrolig gårdag kan konstatera.
jag flummar såhär bara för att ingen ska förstå, får skrivit av mej samtidigt som jag inte avslöjar nånting.
hmm. to be or not to be, that is the question. även fortsättningen passar.
whether 'tis nobler in the mind to suffer
the slings and arrows of outrageous fortune
or to take arms against a sea of troubles
and by opposing end them?
och så vidare. Go Shakespeare!
flummigt, javisst. nu drar jag.

otroligt

VILKEN KVÄLL säger jag bara! har träffat en hel del mänskor, gamla och nya vänner, och en del helt otroligt härliga mänskor också. Kom under något skede under kvällen underfund med vad jag egentligen håller på med. Jag har i hela mitt liv vetat precis hur det ligger till och precis vad som ska göras, men någonting har alltid sagt "nej. inte ännu". Men som jag tidigare i något inlägg nämnt så är det inte lönt att skjuta upp livet. inte heller detta. ändå har jag undermedvetna planer på att göra det tror jag.
annars hände mycket småsaker som jag inte orkar eller vill berätta om. så istället säger jag godnatt och ha de bra! och tänk. faktiskt.