tisdag 15 september 2009

Van Gogh - IGEN

jag har ett konstprojekt (eller egentligen tre) som jag borde ha lämnat in för längesedan, men det ligger just nu på köksbordet och väntar på att få bli klart. varför händer ingenting? vare sig i praktiken eller i mitt huvud.
jag har annars aldrig problem med såndänt, men just nu finns noll motivation och ännu mindre fantasi. Starry Night, vilka känslor väcker den målningen? Finns det symboliska element i målningen? Var linjer, mått och dylikt viktiga för Van Gogh?
JAG VET INTE, jag orkar inte ens tänka. Det skulle ta tio minuter att få klart hela projektet om jag skulle kunna koncentrera mig ordentligt. ACTION!

STARRY NIGHT

nostalgisk

Jag blev nostalgisk idag när jag insåg vad det var för låt jag har haft på hjärnan nu i en vecka, nämligen J-Kwon-Tipsy ("Teen drinking is very bad. Yo, I got a fake ID though", hahaha),
Ja, jag vet faktiskt inte hur den låten hamnade på min hjärna nu. anyway, sedan hittade jag och brorsan en massa andra gamla låtar som vi lyssnade på för flera år sedan. här kommer några exempel:
Eamon-Fuck It (I Don't Want You Back)
Frankie-Fuck You Right Back
(jag minns att jag blev helt extatisk när jag fick reda på historien bakom de två låtarna)
Usher-Yeah! (feat. Lil' Jon & Ludacris)
Pink-Get The Party Started
50 cent-In Da Club

hahaha, JAG VET!

bloggar

Åh, jag läste Carolina Gynnings blogg (läser den ungefär varenda dag, hon är ju så bra!), och hittade en länk till en annan blogg som skrivs av en 13-årig tjej från USA, som har över 4 miljoner läsare varje dag. oh my god.. Kolla in den här! otroligt.
Och nej, jag har ännu inte slitit mej från datorn. jag tänkte inte ens på det.
NU drar jag. godnatt på er.