fredag 18 november 2011

on December

Hörni, December kommer bli världens bästa månad har jag på känn! Jag ser så mycket fram emot julen att jag redan, under veckans vikariat, har sjungit och lyssnat på julsånger. Det tjänade ett syfte, men visst njöt jag också.
Inget tidigare år har jag ens haft en positiv inställning till julen, (läs till exempel förra årets julafton-inlägg.) men mycket har ändrat på ett år. Pappa påpekade tidigare att han inte vet vad som har hänt med mig då jag har så mycket energi, och städar och kockar och går omkring med ett leende tjugofyrasju. Men vi löste det; jag är så mycket lyckligare nu än jag någonsin varit. Och jag tror att de flesta kan gissa vem jag har att tacka för det.
Men ja, tillbaka till December. Den första slutar jag mitt två veckors vikariat, och har sedan bara småjobb framför mig tills jullovet tar vid. Under julveckan slänger jag en Julfest, som kommer bli helt amazing. Julbord, bastu och bubbelpoolen vid Hästöskata. Och nyåret funderar jag och F på att spendera utomlands. I södern.
Så mycket är planerat hittills, och jag är pumped.
Nu tar vi helg.
Länk