lördag 3 april 2010

z

testing testing
jag spillde kaffe över hela datorn så nu måstez jag kolla så att alltz fngerar som det ska. shit, nej. varifrån kommer z :na ? och vi har fått enz space-knapp till. ojoj.zz dktigtz ida. u fungerar inte heller perfedkt.åh. nej. fail.z haha. jag publicerar öndå. surt.
Jag gömmer mig från påskhäxorna. Känns väldigt moget att hoppa ner på golvet och fnissande krypa till vardagsrummet varje gång det ringer på dörren, men jag började fundera på den här traditionen och kom på att jag inte approvar. Är inte riktigt säker på varför, men det låter mindre själviskt än att säga att jag har ätit upp deras godis. Ojdå. Fast det är inte helt sant heller. Jag är rädd för dem. Nej, jag vet inte varför men jag känner helt enkelt för att totalvägra.
Kanske för att det är e dum tradition trots allt. Jag menar, barnen drar några streck på ett papper (ingen satsar ens längre, de vill bara hinna göra så många brev som möjligt så att de ska få så mycket godis som möjligt.), knackar på dörrar och mumlar "glad påsk", och vi bara fyller korgarna med godis utan att blinka. När jag får barn och de kommer upp i påskhäx-åldern ska jag banne mej (igen, vilket ordval!) tvinga dem att rita fint och satsa. Det var min påsk-uppdatering. Onödig som den var.
ha det gött!