söndag 28 november 2010

I love it!

det tog mig ju en stund att riktigt förstå mig på Entourage, men femte säsongen är nu avklarad och, boom, jag är fast. problemet var att jag inte riktigt kunde greppa the essence eftersom att allt är helt ur mäns perspektiv, och huvudrollsinnehavarna är alla män. relationen mellan boysen fattade jag till exempel inte hur kunde fungera, men jag antar att det är ett faktum att män är mindre komplicerade än kvinnor. tänk er bara, fyra bästa vänner; en moviestar, en fet snyltare, en påstridig syster och en average bästa vän som på vägen till success blir påtrampad av allt som rör sig. alla bor tillsammans, mer eller mindre lever av och för moviestjärnan, och ingen konflikt uppstår någonsin. na-aa. inte en chans. dessutom är det inte ens så enkelt.
förutom att på en dag ha avklarat en hel säsong (12 avsnitt, det är inte så patetiskt) har jag även varit på lillajulsmiddag med familjen. trevligt trevligt. nu ska jag förflytta mig från soffan till sängen. dagens motion.
och jag har fått magrutor av att ha hostat igen. dammit, det är ju inte precis snyggt. men som tur är förkylningen på väg att försvinna.
jag kan ju inte skriva nu.