tisdag 1 september 2009

frustrerad

sitter uppe och funderar. offentligt denna gång tydligen.
blir så frustrerad på en del mänskor. det faktum att man handlar fel är inget problem för mig, det är bara mänskligt. det faktum att man vet om att man handlar fel men ändå gör det är också det bara mänskligt. men det faktum att man ljuger om, eller helt enkelt ignorerar, sina felhandlingar tycker jag är så otroligt dåligt.
jag försöker ju bara hitta logiken och om möjligt komma till någon slags conclusion. värre skulle det väl kunna vara. men jag vet ju inte ens vad jag ska skriva med tanke på att jag inte har något som helst begrepp om dethär egentligen. endast aningar som stärks hela tiden.
btw, jag är världens sämst på att försöka formulera mig. liiiite bättre i text än i ord, men jag tänker en sak, skriver en annan och hoppar över en tredje.
nu ska jag drömma sött. eller nej förresten, hett!

onödigt

jaha, har hänt en del nu på senaste tiden (senaste dagen?), men orkar inte ta upp det här. så vi låtsas som ingenting har hänt då.
Annars, ett måste till min lägenhet som jag har funderat på sedan i våras; Quoting Shakespeare-planschen. jag såg den vid Shakespeare's Globe och blev kär på direkten, köpte den dock inte av någon konstig anledning. men nu SKA jag ha den att hänga ovanför sängen när jag flyttar.
aja, onödig information. hittar inte motivationen att skriva nånting av minsta relevans här nu.
vi tar det sen. nu ska jag koka te åt ida som kommer på en snabb visit.