fredag 3 juni 2011

fascinerande

är hur min 12-åriga syster tycker att jag är för omogen (eller... schmoschmogen?) med min "sch"-humor, men min 42-åriga far brister ut i skratt och gör en dag av det, no questions asked. Visserligen tycker min 12-åriga syster, och alla mina andra syskon, att allt jag gör eller säger är schmoschmoget, men min far kan sympatisera. Min mor utbrister bara "va du e mjölo!" dagligen, men ibland faktiskt med ett leende.
JA, nödvändigt!
Ikväll blir det nog fotboll. Jag ska troligtvis bli insatt i det nu när hockey-madnessen är över. Åtminstone försöka låtsas vara insatt, och om det inte lyckas kan jag ju alltid sitta och dricka drinkar och träna på mina rop-reflexer.
En vecka har gått, och jag klättrar på väggarna i Larsmo. Det är förfärligt.
Helgens planer är ännu varken många eller inristade i sten, men något storslaget blir det nog inte. Om storslaget inte innefattar att se min E försöka hållas på fötter i en lånad studentmössa på sitt studentkalas på Söndag. Jo, det räknas nog som storslaget.
Nu ska jag lacka naglar eller fördriva tid med något så jag hålls i solen en stund.


jag och lillasyster. insanity (can it be vanity?).
Ett litet tillägg bara: Jakobstad har chockerat och levererat med Alexander Wang-inspirerade pakko saada-skor, trots det faktum att min åldersgrupp aldrig varit en prioritering gällande utbudet av skor i staden. NICE!