torsdag 8 oktober 2009

bitch

Fyra koppar kaffe och tusen försök till rekord i Bejeweled BITCH. Resultat? Många toalettbesök.
Började spela det där psykiskt sjuka spelet på Facebook igår, och nu kan jag inte sluta förrän jag är i åtminstone top 10 (så tänker jag nu, men när jag väl är det kommer jag inte kunna sluta förrän jag är först. Efter det ska jag bli överlägset först).
Argh. Måste ta lite frisk luft nu förrän jag fortsätter.
Haha, jag är inte sjuk. Jag är tävlingsinriktad.
Nej, det var fel ord. Kommer inte på något passande just nu.

lyx

Klockan är snart ett och jag kom hem från skolan för en timme sedan. SLÖ dag, hehe.
Var dock tvungen att ta bussen hem, vilket är ganska usch. Jag åker buss när det gäller liv och död eller att få träffa älskling, inte annars, inte om jag får välja. Men min klåphet idag resulterade i att jag inte fick det.
Påväg hem från busshållplatsen gick jag och funderade vad jag skulle göra om jag vann en miljon. Gjorde upp planer och levde mig in i dem, men efter att ha kommit till New York med mitt eget svindyra flygplan, designat och köpt en egen lägenhet och anställt ett designerteam att inreda den med svindyra designermöbler medan jag gick ut och shoppade och gav dricks i form av tusenlappar åt alla jag pratade med kom jag dock fram till att en miljon är ingenting, så jag höjde vinsten till 100 miljoner. Då hände det grejer.
Det var bara lite sugande att sedan komma hem till vår 90-kvadrats lokal och sparka av sig 40-euros skor, koka Juhla Mokka-kaffe och sätta tvättmaskinen på centrifugen.