torsdag 17 september 2009

Idol

jag kollade idol ikväll och blev påmind om hur sjukt bra det var förra året med Robin E, Robin B, (Anna,) Johan och LARS! Kevin och Alice var dock aldrig några personliga favoriter. men Lars! så sköööön så det är inte sant. Rensade youtube i jakt på bra material från förra året, och hittade några intervjuer som jag fick skratta åt. kolla här för ett exempel. GO LARS!
aja hursomhelst, årets idol verkar inte kunna bli lika bra, men aldrig vet man ju.
nu har jag flummat färdigt. TACK OCH HEJ.

skön typ dedära.

bra datum

27.09 - min 18-årsdag!
01.10
- jag flyttar till egen lägenhet (och begår socialt självmord för en stund och skaffar kissi).
06.10
- Idas 18-årsdag!
(min och Idas XXXL födelsedagsfest nångång då. och många krogbesök därefter)
14.11 - Jimmy Choo's samarbetskollektion lanseras i H&M! (=LOVE!)
20.11 - New Moon-premiär! (uppföljaren till twilight (YES, I'm a fan)). Jag är dock inte säker på att datumet är samma i finland, men.
+ att jag och syster åker till Frankrike, Italien och Tyskland nångång, men datum vet vi inte ännu.
flera datum på kommande.

typ enda bilden som både jag och ida är på. (fråga inte varför jag har grävt in mitt huvud i jims hår)

Billiga Jimmy Choos är väl inte helt fel.

...

jag kom hem från pappas för sisådär en timme sedan. det är alltid lika skönt att åka dit och catch up med honom in i veckan och slippa allt ljud här hemma en stund (jag har skitkul med min familj och älskar dem, men med tanke på hur trångt vi bor är det inte konstigt att det lätt blir för mycket). ibland kan det vara bra med skilda föräldrar.
redan imorgon är det fredag! det blev en otroligt slapp vecka dethär, dels för att det är provvecka och jag inte har skrivit nånting och dels för att jag är sjuk. har alltså knappt satt foten utanför dörren på hela veckan. aja, har ju mer ork till nästa vecka då iaf.
började fundera igår på hur otroligt länge det är till jul (eller december, det är inte julen jag ser fram emot, utan Robins hemkomst). Tänk bara på hur länge det är tills affärerna börjar plocka fram julsakerna. och addera sedan mååånga långa dagar. huh. hursomhelst, det händer mycket roligt före det så jag ska väl klara mig. ska fundera på och skriva ner datumen sen så jag kan se fram emot en sak åt gången, kanske det inte känns lika länge då. haha.
nu ska jag dricka kaffe med mela.
ha de bra!