fredag 13 november 2009

Nu har jag sovit varannan natt denna vecka, och än en gång kan jag konstatera att det inte funkar i längden. de nätter jag inte har sovit har jag somnat klockan sju på morgonen istället. alltså har det inte blivit speciellt mycket skola för min del. börjar bli less på det här nu, på mig mest.
kanske det är bäst att bara inse faktum och lära sig leva med det. jag vet ju att situationen kommer ändra, den är inte hållbar just nu. det måste väl bara få ta sin tid. blablabla, nature's changing course untrimmed, blablabla.
har storstädat och faktiskt fått lite julfeelis tack vare stearinljus i mängd och massor idag, och funderat en hel del. fredag idag känns faktiskt inte bra. tror jag ska och se till pappa och Mahmud ikväll, bara jag slipper hem sen så. och imorgon får vi se vad som händer. fransmännen är back in town så det kanske blir utgång trots allt.
julfeelis.. det är bara julen jag inte är speciellt förtjust i, dagarna före och efter är mysiga, bara jag inte behöver röra mig alltför mycket i den äckliga snön.