måndag 21 september 2009

flytten

Jag fick ett samtal från "rådhusgatan" idag, att lägenheten skulle ha varit min om jag hade velat ha den. Men oh no, jag tyckte jag skulle vara kräsen så jag tackade nej. Man måste ju trivas i sitt hem, och dendär var nog tyvärr för liten och för långt från stan. Och för gul och rosa dessutom. Så jag ska väl lägga in en annons i ÖT och se om det nappar bättre där. Planen är ju trots allt att jag ska flytta nästa vecka, och en lägenhet är ju en förutsättning om man har menat flytta till en lägenhet.
Hmm, det var väl allt jag hade att komma med för tillfället.

måndag

jag vaknade faktiskt relativt tidigt idag trots att jag inte fick sömn förrän klockan tre, så ska försöka somna tidigare ikväll då också. blir ingen skola förrän onsdag för min del, så jag kan ju försöka svänga på dygnet lite i min egen takt då.
hmm. sitter och slappar, lyssnar på musik, dricker kaffe och väntar på gulle (lillasyster) som bäst. hon är nog en av mina absoluta favoriter måste jag säga. 12 (eller 13?) år gammal och påminner skrämmande mycket om mig när jag var i den åldern, förutom det faktum att hon är typ tre meter lång då. hehe. dessutom är hon aktiv läsare av min blogg, det ska vi inte glömma.

såklart finns det inga ordentliga bilder av henne, men hon syns ungefär här. söt.