måndag 27 juni 2011

detaljer idag

Som eventuellt bekant gillar jag varken att ha shorts eller att fota outfit-bilder, men idag gör jag tydligen undantag för båda. Kind of. Babysteps alltså.
Som sagt, babysteps.

hörni, jag tror det är fest hos Mange

världens. sämsta. låt.

freshness

(Fatta hur skönt det är att vakna klockan nio, borsta tänderna, koka kaffe och sätta sig i solen (!) med morgonkaffe och cigg! Det är rutin enough för mig just nu. Åtminstone idag, eventuellt imorgon också)
Angående rubriken, man kan omöjligt förstå exakt hur ofräsch jag var efter helgen av ett skärt påstående, så en exemplifiering är på sin plats. Jag kom hem runt elva igår, blev bemött av familjens skitiga blickar, och min lillasyster som bara är tolv växte ut ett par rynkor vid åsynen av mitt hår. Satte mig ner på trappan en stund och försökte konversera med mamma och henne, men blev snabbt beordrad att bara hålla käft och gå i duschen för att senare eventuellt få fortsätta prata. Tillmötesgående som jag är tvingade (yeah right) jag mig själv in i en het dusch, och tre kvarter senare satte jag mig nyduschad framför datorn och bara njöt av att livet inte längre luktade surt, när lillasyster kom gående förbi, stannade, backade ett steg och växte ut ett par rynkor till innan hon utbrast "ha du int ännu vari i duschen heller?".
(Stating the obvious, och förstöring kanske, men för de som kanske inte förstod var poängen att mitt hår såg lika ut när det var skitigt som när det var vått och stripigt från duschen. Lovely!)
Idag kan bli en bra dag.

Supernatural

Det är inte helt sant hur mycket jag ogillar Supernatural, eller hur många minuter av ett avsnitt jag kollar utan ljud och genom fingrarna eller inte alls, men usch vad bra det är ändå! Det är bara det supernaturala jag inte tål.
Det om det, var tvungen att skriva en mening så att inte det sista jag gjorde innan jag somnade var att obsessa med tv-serien. Då kunde jag nämligen ha drömt hemskt.
Never mind någonting jag har sagt de senaste minuterna förresten. Godnatt på er!

Everyday I'm Underlagin'

Trots mitt förra inlägg tog jag mig till Vasa, spenderade Torsdagen där i gott sällskap, och slapp faktiskt till Vörå dagen efter.
Vi var i början ett gäng bestående av tre tjejer och fyra killar, som alla på sina egna sätt skapade nya grader av medblivenhet (jag börjar fatta att inget av detta kommer makea sense, men jag kan ju inte bara sluta nu), som kom dit, och under hela helgen kom och gick fler människor än jag kan komma ihåg att ha träffat i hela mitt liv. En liten överdrift där. Vi bastade, simmade, drack, spelade kort, SOV och skrattade i tre dygn, och under det tredje dygnet inträffade bakslaget. Och vilket bakslag sen! (paj paj)
Jag wrappar upp med några konstateranden i brist på koncentrationsförmåga: jag rådiggade det medblivna gänget. Vatten, hygien och allt som hör till simple living är underskattat. Någonting med gravitation. Och det är inget fel med att ha roligt om man faktiskt är bra på det.
Tack och godnatt.Helt annars bara.