måndag 31 januari 2011

my mojo

Alltså jag vill klargöra en sak. När jag säger mojo så menar jag ju inte mojo. Mera typ flyt. Jag skulle annars störa ihjäl mig på en sådan felanvändning av ett ord, men i det här fallet är det okej, helt enkelt för att jag vill att mojo ska betyda flyt. Och för att det ska ändra mening måste ju någon använda det fel. Hädanefter använder ni alltså ordet som så.
Jag fick idag erbjudande om ett vikariat imorgon, så har stressat halva kvällen för att få avklarat morgondagens ärenden idag samt slippa till pappas för minsta möjliga gångavstånd till skolan. Done, done and done.
Nu är jag taggad igen.
Jag borde återlära mig att skriva.

energidumpning

Det kan väl omöjligt finnas äckligare väder än detta. Min duktiga länk blev av säkerhetsskäl till en promenad i diket, för att jag redan denna vecka har överskridit antalet gånger en människa får ramla under en livstid. Mitt knä har nog tagit mest skada (relevant).
Hursomhelst, för att vädret var så i vägen har jag kollat två filmer idag. The Illusionist var faktiskt rätt galet bra och Salt var väl en okej tidsfördrivning en dag som denna.
En slags bottom line i detta inlägg; när lillasyster kom hem klockan tio, och jag då ännu inte hade fått dumpat min energi på hela dagen, så totalt slopade jag alla planer jag hade på att någon gång växa upp. Jag vill inte gå in på detaljer, mest för att jag lite skäms, men energi dumpad indeed.
och nu borde jag bara sova. jag fattar liksom inte ens varför jag klickar på "publicera inlägg".