söndag 10 juli 2011

We are taking over

Det är helt sjukt hur alla dagar jag rör vid blir till guld. HUMBLE.
Ne, vad som är sjukt är att jag inte har haft en dålig helg, eller ens dag, på sådan sjukt lång tid. Som allt annat grundar det sig väl på sommaren. Sommaren får credit för alltför mycket.
Trots hur obvious det är att jag inte är kapabel att pricka rätt ord på tangentbordet ska jag försöka göra en summering av helgen här under.
I fredags var jag på äventyr med Björn; fick myggbett som försvann lika snabbt som de kom på vrickade skogsvägar i Fäboda, minglade vid de lokala krogarna, hängde med Mela, Jenny & co, körde omkring i två olika bilar, mesade ur vid Sandåsen och wrappade slutligen upp en bra kväll med käk.
Igår blev en halvdålig film för att jag var bitter till dans med Ida för att jag blev rastlös. De som har varit till ett helfullt Melody en varm dag vet dock att det inte är att rekommendera, så största delen av natten satt vi utomhus i bra folks sällskap. Ida gav upp rätt tidigt, jag tappade bort min telefon, skrattade i sjutusen, och Peter bara försvann (<- inside joke). Sjukt bra.
Nu tillreder mamma omnomnomn mat, så ttyl!