tisdag 15 mars 2011

Jag har en dålig dag idag trots allt. Bara för att min bakning misslyckades lite, och för att mamma inte tror på att jag måste operera bort blindtarmen. Och för att min taltid är slut och jag inte orkar ladda ny.

något av en dagens.
nu ska jag vara social och sedan länka tio kilometer senare ikväll. Om ni ser någon som står och spyr vid vägkanten kan ni ju säga hej.

actually


never mind förra inlägget så mycket. denna låt är lite mer en tagga-låt från helgen som gick, och så är ju texten nästan ännu mer underbar. haha.
nu ska jag traska iväg till strand camping med lillasyster. sedan baka och städa inför ett försenat födelsedagskalas som hålls här ikväll. toodles.

YES


Yes, hell yes.
Helgens tagga-låt. Alltså man måste ju digga texterna.
Hot damn. Jag är sämst i världen på att krångla med blogginställningar. Nu har jag för stor header och ingen bloggrubrik, och jag fixar inte att bry mig längre. Så ni får försöka stå ut, tills vidare.
Fick bilderna av Mela igår, och det är väl ingen nyhet att jag är självkritisk. Det faktum att jag var totalt oförberedd gör inte heller underverk för min inställning till dem. Men jag behövde en ny header, och Mela hade gjort ett så bra jobb på den jag nu satte så jag är relativt nöjd.

Vi försökte få vind i håret. Åtminstone hade vi roligt.