fredag 20 november 2009

Guuuuys, jag är så uttråkad och rastlös som en människa bara kan bli, och det tjänar inget till att klättra på väggarna och i taket heller. Jag skulle ha lust med en netti-runda, men var är mina vänner? det du. De flesta ska upp tidigt imorgon så de har troligtvis gått och lagt sig redan, andra är i Vasa och resten orkar bara inte. vad gör ni då? det skadar inte att svara, jag lovar :)
äntligen fredag! skulle storstäda här och sedan tända stearinljus och korka vinet, men jag fuskade och tog ett glas fastän delar av huset ännu ser ut som bombnedslag. ska nog vara med paulina (jag tror jag ska byta smeknamn åt henne helt och hållet, kärro är numera paulina på heltid. yes!) idag tror jag, och kolla idol. imorgon vet jag inte ännu vad som händer. men det lär väl synas. NU ska jag slita mig från dtorn och börja stääääda.
försökte mig på vad man väl kallar outfit-bilder, och det gick inte speciellt bra med webcammen. efter tusen misslyckade sånhäna bilder...

...kom jag på att man kan vända webcammen sådär, men då orkade jag inte ens föröka längre.

cruise 10

just det, fick ju ett mail av min älskade Jimmy Choo idag där han introducerade Cruise 2010-kollektionen (ni kan se den här). Bara den ger mig motivation att slita röven av mig fram till sommaren, hihi.

några av många skönheter. dock fanns det mycket jag inte tyckte om speciellt mycket i kollektionen också, stjärnmönstret till exempel är nog inget för mig.