söndag 10 januari 2010

The whole world's gone crazy

Det är dubbelmoral och det är hyckleri. Och sådant som man tror sig veta visar sig alltid i slutändan vara fel. Det enda sättet att verkligen lära sig är "the hard way". Vi är alltid mer komplicerade än vi säger oss vara. Alla dedär meningarna har ett sammanhang, men jag avslöjar inget sådant här.
På tal om något helt annat, jag kom faktiskt på en grej idag. Jag älskar ju katter men hatar/räds hundar. Om vi ser på fakta en stund så kommer vi dock upptäcka att en hund aldrig har gjort mig något, medan alla mina sex ärr i ansiktet kommer från katter (ett sjunde är på gång, men det är för färskt ännu för att kunna kallas ärr).
Mår väldigt konstigt idag fastän jag var helt nykter igår. Men jag får kanske sällskap av Hanna senare, så det är bra. Och Bones, som jag har väntat på hela långa veckan, kommer idag! Det får jag inte missa.
Storebror rycker in imorgon, så det kommer att bli väldigt tomt här hemma nu.
Färdigflummat. Jag är tydligen väldigt dålig på att formulera mig idag. Sämre än vanligt.
"Vi hörs senare. Eller så har vi det bra" -Ida Kojola
Ladies and gentlemen, jag har just varit med om årets mest misslyckade dag ungefär. Ända sedan jag satte fot på gågatan, halvfräsch och bakis och upptäckte att stan kryllade av människor, har småsaker gått fel helatiden. Jag skyller det på vårt lilla, händelserika Jeppis.
Annars har det varit bra; har druckit kaffe och pratat skit med Mela, funderat med och skrattat åt Lady Marmalade och sen haft lite skoj med Marcus och Frasse vid Subway några timmar.
Nu ska jag antingen kolla Die Hard eller gå och sova. Vi ska se.