lördag 26 februari 2011

Jag vet inte när jag senast har varit såhär slö, och rastlös för den delen. Kom mig iaf ut på länk, äntligen! Planen var att springa till Bosund, men det var nog endast halvseriöst. Så sprang på lite här och där, undvek hundarna och skogen med björnarna, världens underligaste strecka, men det känns ändå bra nu.

och här är en mycket försenad bild på min haircut. ye.
Eheh... Telefonen var i min väska ändå. Hur hade jag alltså inte kommit på att söka där? Inte det minsta awkward att ha skrivit ett argt inlägg om hur någon har snott min telefon, och så är den precis där den ska vara i väskan. Men det är ju gott.
Nu kan jag börja fundera på vad jag har menat göra idag. Jag tror att jag kanske eventuellt vill ha godis. Och kanske ett glas rött. Eller något.
Jag vill definitivt på länk idag.
och saker.
Jag blir så lack (visst säger man så?) på människor som snor mina telefoner.
Jag tappar hellre bort dem på egen hand!
Jag är ju medveten om precis hur bundet att hända det är, och därför införskaffar jag värdelösa mobiltelefoner med prepaid-liittymät varannan månad eller så, i hopp om att ingen ska vilja så mycket som smutsa ner fodret i sin väska med dess äckliga vibbar, men ne. Och telefonerna har fem gånger mer värde för mig än för någon annan, enbart för det faktum att det är förnedrande att uppta ungefär 30% av utrymmet i mina vänners telefonböcker, och kräva mer. Redan.
Alltså; sluta sno mina telefoner. Fast jag ska ännu kolla stadshotellet. Förhoppningsvis inser någon jackass att det är en större börda att gå omkring med den på fickan än att lämna in den till stadshotellet med ett förlåt-brev, och gör så. Och sedan hoppas jag att jackassen i fråga blir lite överkörd på väg hem. Lite är betonat.