onsdag 27 oktober 2010

Det känns helt sinnessjukt bra att för en gångs skull ha varit igång i hela tolv timmar idag. Denhär veckan har redan toppat förra veckan fast det bara är tisdag (tekniskt sett onsdag, och så fanns det iofs inget från förra veckan att toppa heller. wow, onödig mening!).
Ida har äntligen hittat en lägenhet som föll henne i smaken med pris, klass och utrymme, så idag började vi flytta på riktigt. Anlände till hennes klockan tolv för att packa och planera, och klockan tre var allt från "dental shit" till "elektronik" avkryssat på min välorganiserade lista och framför oss stod ungefär tio lådor saker, tre 200-liters påsar med kläder och så förstås möbler. Hyreskontrakt skrevs på, nycklar utdelades och vi laddade upp inför den faktiska flytten med vietnam-mat. Till vår rescue kom Johanna med sin gröna, söta, lilla bil in i vilken vi packade ner så mycket vi fick åt gången (förvånansvärt mycket). Två varv blev det, och sen när mest bara möbler återstod fixades en kärra som imorgon istället flyttar resten. Klockan var då sju när vi gav upp för idag, och jag släpptes av vid en lokal som pappa lägger golvet i. Jag tjatade länge och väl på att jag skulle få hjälpa till, och visst lönade det sig. Jag fick hålla upp en restbit när pappa skar av den. (grejen är den att jag nu på riktigt tror att jag är en mästare på att lägga golv. Det är lite farligt, för bara min hjärna får lite tid att älta det här så kommer jag ännu att volunteer att lägga golv åt vem som helst (har redan volunteered att fullfölja pappas arbete, men som tur känner han mig och har strikt förbjudit någon som helst inblandning i det hela), och jag kommer att anlända till platsen med stort självförtroende och inget annat, och tro att jag vet precis vad jag gör medans jag faktiskt gör det. vad det kommer att sluta i återstår bara att se.).
Hur som helst, sen har jag sprungit hit och dit hela kvällen, tills jag slutligen anlände till lägenheten klockan tolv, och fick koka dagens bara andra kaffe.
imorgon är allt som står på programmet städning och lunch med pappa.
tills vidare.