måndag 14 september 2009

Laaame

Denhär dagen tog nog rekordet i tröghet, och inte med lite heller! har bara varit hemma hela dagen och inte fått uträttat nånting. eller jag städade lite och lagade mat, men till och med maten misslyckades. nu borde jag gå och sova så det blir ny dag nångång.
meeen klart att jag har massa hemuppgifter som ska göras ännu. och om jag känner mej rätt kommer jag inte klara av att ta fram dem förrän jag är för trött för att fungera heller. skärpning kanske. aja, nu drar jag.


jag saknar robin. fastän jag ser ut sådär.
(bilden är kärros och från hennes i torsdags)

uääk

grattis på namnsdagen, Ida och jag! yeey.
jo, har förstås legat vaken och hostat nu hela natten och morgonen, och jag är otroligt dålig på det. nåja, kan ju iaf trösta mig med att när allt detta hostas är färdigt kommer jag att ha världens six-pack. hehe.
då hade jag inget mer att komma med just nu.

pipi

klockan är 00:21 och jag är ännu vaken. inte bra..
jag är ju visserligen sjuk och borde inte ens fundera på någon skola imorgon, men febertermometern är som vanligt av annan åsikt. dedär förstår jag inte måste jag säga; varenda gång jag har varit sjuk det senaste året eller så har jag haft alla symptom (huvudvärk, problem med luftvägarna, värk i hela kroppen, frusit och så vidare), men febertermometern har inte en enda gång visat mera än 37. lycka till med att få ett sjukintyg då!
aja hursomhelst, nu borde jag gå och lägga mig.
godnatt då.

helt random bild, har ingenting med någonting i inlägget att göra. det blev för mycket "bara text" bara.
FLUMMIGT, javisst.